Over ons

Wie is Stichting Veilig door het Verkeer?​

Stichting Veilig door het Verkeer

Stichting Veilig door het Verkeer ontwikkelt rijopleidingen voor lichte elektrische voertuigen, geschikt voor diverse doelgroepen en voertuigen. Denk aan de Stint BSO bus voor het vervoer van kinderen en de Stuyf Pickup & Cargo voor het vervoeren van goederen.

Deskundig & professioneel

Onze instructeurs zijn deskundig en staan garant voor een gedegen opleiding, waarin veiligheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Wij bieden een professionele en effectieve leerervaring, zodat onze klanten veilig en zelfverzekerd de weg op kunnen.

Wil je een rijtraining inplannen voor jouw organisatie? Of een rijtraining op maat laten maken voor jouw LEV voertuig? Neem contact met ons op!

Statistieken

Slagingspercentage
1 %
beoordeling door cursisten
1 van 5
lagere schadelast
1 %
Bestuurders getraind
1

Rij-instructeurs met WRM-certificaat

Onze rij-instructeurs hebben allemaal een geldige WRM-pas. Deze certificering betekent dat de trainer een uitgebreide theorie en praktijk heeft gevolgd om (auto)rijles te mogen geven.

Training bij jou op locatie

We werken met rijtrainers door het hele land. Iedere trainer heeft zijn eigen provincie of regio waarin hij/zij training geeft. Daarom kunnen wij eenvoudig bij jou op locatie een training verzorgen.

Kleine groepen en focus op het individu

De trainers doen hun uiterste best om aan individuele leerbehoeften te voldoen. De trainingen worden gegeven in kleine groepjes en er wordt tijd en ruimte gemaakt om een onzekere of zenuwachtige bestuurder op te leiden.

Korte wachttijd en snelle communicatie

Een training is vaak binnen twee weken in te plannen. En bij spoedaanvragen denken we graag met je mee. Een trainingsaanvraag per mail beantwoorden we bijna altijd binnen één werkdag.

Onze garanties

Wat bieden wij

Als rijopleider van lichte elektrische voertuigen staat veiligheid en verantwoordelijkheid bij ons hoog in het vaandel. 

Onze deskundige instructeurs hebben ruime ervaring en zijn in staat om onze klanten op een professionele en effectieve manier op te leiden, zodat zij veilig en zelfverzekerd de weg op kunnen.

Deze organisaties gingen je voor

Sinds de start van de eerste trainingen in 2022 zijn er ruim 8000 bestuurders opgeleid op lichte elektrische voertuigen.

Lees de ervaringen van anderen

Wat zeggen onze cursisten?

Een rijtraining nodig voor jouw organisatie?

We helpen je graag!